Kada sam 2009. godine pokrenuo sajt Astma.rs odlučio sam da istrčim Beogradski maraton i pokažem svima kako se uz astmu može živeti aktivno i  kvalitetno. Danas sam predsednik Sportskog kluba Trčanje.rs u kome na sve načine pokušavamo da promoviše trčanje kao način da se unapredi kvalitet života svakog pojedinca, ali i društva ukupno.

Moje stanje je od tada drastično poboljšano. Pored toga što su me trkački ciljevi odvojili od povremenog konzumiranja alkohola, pored toga što sam se odvojio od vikend pušenja, ja sam sebi pokazao da mogu da se bavim svim što poželim i to na vrlo visokom nivou.

Poslednji napad astme sam imao pre godinu dana. I dalje povremeno osetim kada bi problem mogao da naiđe, ali uz koji udah leka nikada ne dolazim do težeg stanja. Osećam se izvanredno i velike zasluge tome pripisujem rednom bavljenju sportom.

Članstvo u SK Trčanje.rs

Ukoliko imate 18 i više godina, ili ste roditelj koji želi da živi aktivnije, koji želi da osnaži svoje telo i ilčnost da se lakše i hrabrije nosi sa izazovima koji su pred nama, pozivam vam da se učlanite u SK Trčanje.rs i da trčite 3 puta nedeljno sa nama u Beogradu uz profesionalnu i stručnu pratnju.

Za 800 ili 1500 RSD mesečno, koliko staje članarina u našem klubu, imaćete mogućnost da na bezbolan način uđete u svet trčanja i da za kratko vreme, svojim radom, a našom podrškom, ostvarite ciljeve u fizičkom smislu.

Prijavi se na trkačke treninge

Ivan Radenković
Sportski direktor i trener
ivan@trcanje.rs
063 723 64 29

Šta je potrebno da biste trenirali u Klubu Trčanje.rs?

Ukoliko imate astmu, potrebno je da doneste od vašeg pulmologa potvrdu da možete da se bavite sportom. Potrebno je da svaki trening imate sa sobom vašu terapiju.

Za koga nije namenjen Klub?
Klub nije namenjen za sve one koji traže alternativni način da izleče astmu, koji traže čarobni lek.