U subotu 22.1.2011. u emisiji “ZDRAVLJE JE LEK”, koju emituje RTV Panonija i RTV Republike Srpske, predstvaljen je sajt www.astma.rs.

dr. Zorica RunjajićDr. Zorica Runjajić, internista iz Novog Sada pronašla je naš sajt i oduševlejna našim radom pozvala me je da gostujem u emisiji “Zdravlje je lek” i gledaocima ispričam o našem radu.

Poziv od dr. Zorice:

Od: Zorica Runjajić <studio@boomerang.co.rs>Tema: Poziv za gostovanje u televizijskoj emisiji

Poruka:Poštovana, ovo bi više bila želja za upoznavanje i saradnju koji Vam, u ime ekipe okupljene oko emisije Zdravlje je lek, koja se emituje na Televiziji Panonija i Radio televiziji Republike Srpske upućujem.Lekar sam, inernista, zaposlena u Zavodu za zdravstvenu zaštitu studenata, a godinama, kroz različite zdravstvene magazine, na različitim televizijama pokušavam da pričam o zdravlju. Volela bih da nam budete gost, da nam predstavite sajt, vaše životno i zdravstveno iskustvo.Naša emisija se snima u Novom Sadu, pa bih volela da se čujemo.Unapred hvala!

Studio Boomerang (pogledajte na www.boomerang.co.rs.)
je divan porodični studio, sa  ekipom predivnih i profesionalnih mladih ljudi. U prvom delu emisije (koji je emitovan u subotu 22.1.2011.) predstavljen je naš sajt. Snimak emisije će biti ovih dana da sajtu. U drugom delu koji sam snimila ispričala sam  svoje lično iskustvo sa astmom. Saradnja sa ekipom Boomeranga se i dalje nastvalja.

Emisija “Zdravlje je lek” emituje se na RTV Panonija subotom u 16,00.  Obavezno pogledajte emisiju,  puno divnih i korisnih saveta o očuvanju našeg zdravlja.

U ime ekipe astma.rs i naših čitalaca zahvaljujem se dr. Zorici i ekipi “Boomerang” što su prepoznali značaj našeg rada i želju da kroz naša iskustva i savete pomognemo svima sa  problemom kako bi život sa astmom bio “sa astmom bez astme”.