Poslušajte prilog sa Radija Beograd 2. Moram priznati da mi se ne sviđa kako sam govorio i koliko puta sam koristio ove rečice pored ostalog “neki doktori” kojima se ovom prilikom izvinjavam jer neki doktori nisu samo tamo neki doktori nego naša drage lekarke Dušica iz Novog Sada i Mirjana iz Subotice.

Bitno je da je naša supesonična doktorka Jarić briljirala i u par crta dala poentu koju ovaj sajt treba da osvesti. Saznaćete o partnerskom odnosu pacijenta i lekara, mehanizmima terapije i osnovnom cilju kojima težimo u lečenju astme – jednom vidu samolečenja. Samolečenje treba da shvatite, ne pogrešno da vi dajete sebi na svoju ruku doze različitih lekova, već da umete da prepoznate kada se javlja vaša astma i kako i zašto reaguje vaš organizam i pluća na datu terapiju.

Hvala svima koji učestvujete na sajtu, a ova emisija je samo još jedna potrvda da ovo što radimo ima smisla :))

Poslušajte emisiju
Kliknite na Download da biste preuzeli MP3 fajl sa emisijom.
Veličina 12 mb

Digitalne Ikone

U emisiji 29.09.2009.godine predstavićemo prvi sajt u Srbiji posvećen astmi. Oboleli od ove sve češće bolesti kao i svi zainteresovani mogu pronaći savete i razmeniti iskustva o lečenju na veb adresi www.astma.rs. Gost će biti Veroljub Zmijanac, student Fakulteta organizacionih nauka i pokretač ovog sajta.

Veki: Pored mene imaćete priliku da čujete i doktorku Jarić, koja je opet u 3 minuta svog govora uspela da me oduševi na koji način je jezgrovito sažela sve ono što roditelji i pacijenti treba da znaju o astmi.

Inače autorka ove emisije, Tamara Vučenović koja me je i pozvala u emisiju,  je naš redovni čitalac.