Pobedi je! Živi aktivno!

SuperNatural med

O INDIKACIJAMA, MERAMA OPREZA I NEŽELJENIM REAKCIJAMA NA LEK POSAVETUJTE SE SA LEKAROM ILI FARMACEUTIM!

Prelazni period sa jeseni na zimu praćen je velikim padom temperature koji pogoduje razvoju virusnih infekcija. Zato se sada i javljaju velike pandemije gripa na celom kontinentu. Virusne infekcije najčešće ne ostavljaju neke veće posledice ali veoma često mogu oslabiti naš imuni sistem i uzrokovati razvoj bakterijskih superinfekcija (bakterijske infekcije koje se nadovezuju na predhodnu virusnu infekciju). Sve to može značajno umanjiti naše radne i sportske sposobnosti. Često su simptomi naš najveći problem i uzročnik su brojnih negativnih pratećih pojava.

Kako naš narod kaze lakše je sprečiti nego lečiti. Generalno protiv virusa, posebno virusa gripa, ne postoji terapija koja se koristi i koja nas može izlečiti, jedini lek je naš jak imuni sistem. Zato tokom cele godine,  posebno u ovom periodu moramo težiti da pravilnom ishranom i upotrebom brojnih dijetetskih i vitaminskih preparata pojačamo našu prirodnu obranu protiv virusa.


Jedan od preparata koje mi možemo preporučiti jesu firme SuperNatural med. Dobili smo puno pozitivnih poruka na našoj fb stranici i rešili smo da probamo, inače pre svake preporuke preparate probamo pa na osnovu svog iskustva preporučujemo i vama.

Naše iskustvo je više nego pozitivno. Probali smo dve vrste meda imuno i alergo med, alergo med mi je dosta pomogao u toku perioda alergija, a sada koristim imuno med i još uvek me virus nije ni dotakao :D.

Sami preparati su visokog kvaliteta i jako privlačne ambalaže. Prvo što nam pada u oko kada gledamo jeste veliki natpis 100% prirodni med, po mome mišljenju i iskustvu zaista jeste tako. Vrlo ukusan i trajan med, kod mene je imuno med stajao 2 meseca i nije se ušećerio, što je meni dovoljan znak da se radi o prirodnom medu. Postoji nekoliko vrsta meda:

  1. Imuno Med- med pomešan sa crnim afričkim kimom (Nigella Sativa, latisnki naziv) i ukoliko na Google ukucate taj naziv naći ćete gomilu podataka o tome kako taj kim utiče na razvoj imunih ćelija, a još u kombinaciji sa livadskim medom – čisto zdravlje! SuperNatural je prvi koji u Srbiji koristi taj crni kim.
  2. Alergo Med- koji sadrzi polen u sebi i tako stvara otpornost organizma na alergije, a cimet mu daje fantastičan ukus, bolji od svakog slatkiša. Oni koje pate od alergija složiće se da nema ništa gore od svakodnevnih problema izazvanim alergijama(posebno pre upotrebe ovog meda morate se obratiti vašem lekaru jer ovakva kombinacija može lako umesto terapije postati izazivač vašeg spazma i astme!!!)
  3. Prostato Med-koji će biti pre svega zanimljiv starijoj muškoj populaciji zbog lekovitog dejstva na prostatu i pozitivnog uticaja na potenciju

Morate imati u vidu da ovi preparati nisu lekovi za vašu astmu. Oni predstavljaju suplemente-dodatke vašoj ishrani i pojačavaju snage vašeg organizma, ali ne leče vašu astmu. Zbog toga je neophodno da terapiju vašeg lekara ne prekidate jer je ona jedini lek koji vam može direktno pomoći!!!

Trenutno najveću korist možete dobiti korišćenjem imuno meda, meni pomaže a vi možete probati. Sve informacije u vezi sa ovim proizvodom možete naći na sajtu.

Similar posts
  • VAKCINACIJA PROTIV SEZONSKOG GRIPA Otkriće  vakcina   za  prevenciju  određenih infektivnih bolesti predstavlja revolucionaran korak  u istoriji medicine. Vakcine su  spasile  živote  miliona dece i osoba svih starosnih grupa širom sveta. Ovde se ubraja i  vakcina protiv sezonskog  gripa (influence). Poslednjih  godina  u javnosti  postoje  različiti stavovi u vezi sa vakcinacinacijom protiv zaraznih bolesti, pa i sezonskog gripa. Protivnici vakcinacije [...]
  • Kombuha protiv astme Ovaj tekst sam dobio od Slađane Lukić. Ovom prilikom joj se zahvaljujem što je tekst podelila sa svima nama kojima bi ova informacija mogla da pomogne. To je i dobar primer kako na jednostavan način možete da pomognete sajtu. Jednostavno, ukoliko pronađete neki tekst koji bi bio zanimljiv za sajt Astma.rs, pošaljite mi ga na [...]
  • Origano, na drugi način Origano, svima nama dobro poznat i omiljeni začin ima i velika lekovita svojstva. Iako se danas najviše koristi kao začin, on uživa poštovanje već milenijumima. U antičkoj Grčkoj, origano je bio poznat i pod nazivom “radost planina”, i predstavljao je radost i sreću. Vrste origana su bile veoma poštovane i od strane starih Egipćana, i [...]
  • Dečiji imunitet – Prof.Dr Brani... DEČIJI IMUNITET Reč stručnjaka: -Prof.Dr Branimir Nestorović IMUNITET  predstavlja  odbrambeni sistem organizma . U zavisnosti od njegovog statusa i pravilnog funkcionisanja predstavlja ključ za sve bolesti –od prehlade do težih oboljenja.Medjutim u najranijem uzrastu imunitet nije dovoljno efikasan i razvijen  tako da nije spreman u potpunosti da se efikasno  bori protiv svih zaraza. Pročitaj [...]
  • Skriveni saboteri vašeg imunog sistem... Virusi i bakterije nisu jedini koji mogu ugroziti vaš imuni sistem. T-ćelije našeg organizma su u konstantnoj pripravnosti iz raznih razloga. Predstavljamo vam skrivene krivce za pad vašeg imunog sistema. Kokice iz mikrotalasne Kesice u kojima se nalaze kokice za mikrotalasnu prekrivene su hemikalijama protiv lepljenja poznatim kao PFC, kako masnoća ne bi probila papirnatu [...]