Sajt “Astma. Pobedi je!” je projekat baziran na entuzijazmu i iskrenoj želji da se pomogne ljudima sa sličnim problemima. Začetnik ideje je Veroljub Zmijanac – Veki, ali su se u rad sajt uključili dobri ljudi koji su se prepoznali u ovoj priči. Danas sajt ne bi mogao bez Maje Blažić, koja nesebično deli savete i daje bezuslovnu podršku svima nama koji posećujemo sajt.

Svi mi koji pišemo, savetujemo, delimo znanje, brigu, svi mi koji se družimo preko sajta smo na ovom mestu volonterski. Za sve što radimo ne dobijamo novac, već ulažemo naše slobodno vreme. Na www.astma.rs nećete naći nadrilekare koji vam nude izbavljenje, ali dobićete važne informacije i podršku da istrajete u borbi sa astmom. Sajt nije pod pokroviteljstvom niti jedne farmaceutske kompanije i ne dobija ni jedan dinar od njih.

Neki od nas, koji redovno komuniciramo na sajtu, se lično i ne poznajemo. Ne živimo u istim gradovima, pišemo se u celoj Srbiji. Čitamo se u Crnoj Gori, Makedoniji, Hrvatskoj. Brojne posete i pitanja stižu iz Bosne i Hercegovine. Zbog svega ovog smo veoma ponosni!

Sajt ima svoje troškove. Tehnički troškovi su minimalni, ali vreme koje svakodnevno ulažemo, pored svojih profesionalnih obaveza  je veliko.

Ukoliko želite sajt možete pomoći donacijom.

Budite slobodni da nas pozovete

Petar Vesović
petar.vesovic@gmail.com