U ordinaciji Dr Jarić

Subotu sam proveo u Novom Sadu. Bilo mi je fantastično!

Na kontroli i pregledu kod sjajne doktorke Dušice Jarić uradili smo spirometriju i alergijski test na polene. Posle 3 dana na Simbikortu (Symbicort) i Nasoneksu (Nasonex) moj spirometrijski nalaz je apsolutno u normali. Tako se i osećam. Nastavljam sa treningom i priprema za Ljubljanu i Nasonexom (ujutru i uveče) i Simbikortom pre treninga još koji dan.

Alergijski test je ispao tako da nisam alergičan ni na jedni polen, tako da je moje pogoršanje sa ozbiljnim gušenjem pre par dana posledica ili prašine ili grinja zajedno sa psihološkim stanjem – naime počeo sam da živim sa curom i preselio se u novi stan. Takođe, postoji mogućnost da je test neuspelo i sledi ponavljanje testa za 6 meseci do godinu dana.

Doktorka mi je odgovorila na gomilu pitanja i dala podršku da treniram. Dušica je prava duša i od mene, lično imate najtopliju i najiskrenu preporuku za sve kojima imaju problem sa plućima ili alergijama.

Kafica sa Majom

Naša Marija Blažić je juče imala rođendan te smo se mi počastili u kafiću Vremeplov sa simpatičnim kaficama sa alkoholom.  Ekipa nastavlja da vas edukuje i sa strpljenjem širi misiju da svi pacijenti brinu ne samo o terapiji nego i o neprestanom učenju o sebi i problemima. Maja je sjajna i bez nje ovaj sajt ne bi imao ni približan kvalitet i brojnost koju danas imamo.

Mislim da je naša ekipa sjajna! Veliki pozdrav Novosađankama!