Kada sam decembra 2008. godine počeo sa radom na sajtu Astma.rs nisam imao predstavu koliki značaj i vrednost za sve astmatičare i roditelje bolesne dece će ovaj sajt imati.

Cilj sajta u toku 2009. godine, bila je promocija moje lične misije, da se uz sport i trčanje, kao astmatičar može živeti lakše. Tada je prevashodno sajt bio okrenut mom ličnom iskustvu. Ubrzo zatim u sajt se uključuje i doktorka Jarić, a onda i Maja, i sajt sve više postaje sveopšti portal o astmi.

Kako sam ja sve manje pisao o mom ličnom iskustvu, a kako je sajt obuhvatao sve više i više tema vezanih za astmu, nakon dve godine, mogu slobodno reći da je prvi oblik sajta, blog jednog astmatičara, prevaziđ. Sajt sa novim redizjanom postaje pravi pravcati internet magazin o astmi i alergijama.

Danas je Astma.rs najveći portal o astmi i alergijama na Balkanu, a i šire. Dnevno sajt poseti u proseku 600 – 700 vas koji tražite pomoć za ovu našu zajedničku bolju, a mesečno oko 15.000 različitih ljudi sa celog Balkana vidi sajt!!! Na sajtu možete pročitati preko 400 tekstova i edukovati se o različitim temamama: terapija i lečenje astme, simptomima, lekovima i fizičkoj aktivnosti.

Misija sajta u 2011. ostaje i naša glavna vodilja: Da svi astmatičari mogi i moraju da žive pun kvalitet života… da među nama ima šampiona i svetskih prvaka. Aktivan životni stil je kultura življenja u kojoj astma ostaje pod kontrolom! To i vama želimo.

Ukoliko imate mogućnost, postanite naš donator ili sponzor!