Nedelja. Dan za moje utiske i pregled prošle nedelje.

Svašta nešto se izdešavala kod mene privatno. Posao, žena, deca… (Šalim se malo nemam još decu) Ono što je najbitnije je da je sada sve više – manje OK. Prošle nedelje sam trenirao nedovoljno, a izdvajam jučerašnju trku na Adi. Uspeo sam da pretrčim krug oko Ade za 33:53 što je tempo 4:30, a to ne bin postigao bez Vujaklije, super dečka i orjentirca (koga interesuje orjetiniring neka me kontaktira). Trka završena bez većih problema, a pluća ni da zucnu. Astma pod totalnom kontrolom – svaka mi čast :) Video sam i Vuju (momak u sredini) koji je već napisao jedan članak o korisnosti trčanja koji čekam da objavim. Sasvim slučajno upoznali smo i Hanu iz Survivora, što je meni posebno bilo interesantno jer sam celi Survivor proveo za kompom radeći kao sajt administrator. Kao što rekoh svaki hobi je dobar jer imate priliku da upoznate mnoge interesantne ljude. 

Sledeće nedelje imaćete priliku da čitate o jednom lepom mestu u našoj zemlji. Ova serija članaka će biti u novoj “rubrici” koja će se baviti prirodnim lečilištima. Sve ovo zahvaljući odličnoj Marijinoj ideji posle njene diskusije sa Aleksandrom N u komentarima ovog članka. Eto prilike i da se vi ostali uključite i  da javite i preporučite planinu, banju. Kratka reportaža će biti dovoljna. Naravno, nismo vezani za Srbiju: Crna Gora, Hrvatska,.. sve dolazi u obzir.

Vidimo se 29.3. (nedelja) na Novosadskom polumaratonu.

ekipa ada

 

Evo i jedne najave: 

24.3, u utorak ide spora i revijalna trka povodom obeležavanja 10-godišnjice od početka bombardovanja. To je više maltene brzo hodanje u pratnji policije i hitne pomoći od hotela Jugoslavije do KBC “Dragiše Mišović” na Dedinju. Svaki učesnih dobija i majicu. 

Program možete pročitati na sajtu http://www.maraton-mira.cilj.org/