Pobedi je! Živi aktivno!

Svetski dan astme 2011.– radionica u Novom Sadu

Dragi naši,

Povodom Svetskog dana astme 7.maja 2011. organizuje se  seminar (razgovor, razmena iskustva, pitanja i odgovori) o astmi.

Pozivamo sve astmatičare i roditelje dece obolele od astme i alergijskih bolesti, studente medicine I zdravstvene radnike, vaspitače i prosvetne radnike, farmaceute, kao i sve koji žele da saznaju sve o astmi, da nam se pridruže kako bismo podigli svest o značaju ove hronične bolesti modernog doba. Ovo je prilika da saznate sve što vas interesuje kroz jedno zanimljivo druženje sa lekarima specijalistima  za plućne bolesti i pedijatrima, entuzijastma koji će taj dan posvetiti vama i vašoj deci. Takođe možete čuti iskustva asmatičara i roditelja dece obelele od astme i pričati o vašem iskustvu.

Vreme i mesto održavanja

Seminar će se održati 7.maj 2011. od 11-16 časova u Novom Sadu u Hotelu Prezident, Futoška 109

Učešće na seminaru je besplatno!

O seminaru

Seminar je zamišljen kao neformalno druženje lekara specijalista za plućne bolesti,pedijatara, zdravstvenih radnika, farmaceuta, asmatičara, roditelja dece obolele od astme i svih koji žele da se informišu o astmi. Pokrovitelj seminara je farmaceutska kompanija GlaxoSmithKline.

Mi vas čekamo od 11-16 časova, dođite ( u bilo koje vreme u datom terminu) razgovarajte se lekarima specijalistima i asmatičarima o vašem problemu.

Alergo test

Tokom seminara biće prilika da uradite besplatan alergo-test na 5 najčešćih alergena. Kako se ni bi stvarale nepotrebne gužve alergo test je potrebno zakazati. Zakazivanje za alergo test je od 3.-6. maja na telefon 065 47 86 816 od 11-17 časova.

Deca na seminaru

Na seminar povedite i vašu decu, za njih je obezbeđena mala radionica u kojoj će deca moći da crtaju, igraju se sa kockama i prave figurice od plastelina, dok vi razgovarate sa lekarima.

Više informacija o seminaru možete dobiti kontaktom na mail  blazicm@sezampro.rs ili na telefon 064 61 43 077, Marija

 • Radiosanjan

  drago mi je da se sve vise paznje posvecuje ovoj modernoj a velikoj bolesti

 • Marija-Maja Blažić

  VELIKA MOLBA SVIMA KOJI SU VEĆ RANIJE RADILI ALERGO TEST I IMAJU POSTAVLJENU DIJAGNOZU ALERGIJSKOG RINITISA ILI ASTME DA SE NE PRIJAVLJUJU ZA ALERGO TEST.
  BROJ TESTOVA JE OGRANIČEN I PRVENSTVENO JE NAMENJEN ONIMA KOJI IMAJU SIMPTOME ALERGIJE ILI ASTME A JOŠ NISU BILO KOD LEKARA I RADILI ALERGO TEST.
  HVALA VAM NA RAZUMEVANJU!

 • Ivana

  Veoma mi je drago da se i ove godine u Novom Sadu organizuje “druzenje” u Prezidentu, nadam se kontaktu sa strucnjacima i odgovorima na brojna pitanja.