Pobedi je! Živi aktivno!

RHMZ - Republički Hidrometeorološki zavod Srbije

Očekivano pobolјšanje biometeoroloških prilika doprineće smanjenju tegoba kod većine hroničnih bolesnika. Izvestan oprez se savetuje osobama sa osetlјivim nervnim sistemom. Od meteoropatskih reakcija su moguće glavobolјa i neraspoloženje.

Facebook

 • Flauta za iskašljavanje mukusa

  Flauta za pluća nije instrument za sviranje. U stvari, to je supersonična naprava koja uklanja dosadni mukus iz vaših pluća. Kao što možete videti u snimku, vi jednostavno duvate u ovu stvar, a ona ,koristeći se zvučnim talasima, vibrira sav mukus iz vaših pluća. Sve što je kasnije dovoljno jeste da se lepo iskašljete. (U ovom video to nije prikazano, ali kapirate šta sledi kada osetite da imate šlajma :)

  Proizvod se može nabaviti za 40$ ,a u Japanu ga koriste pacijenti za koje se sumnja da imaju tuberkulozu. U Evropi i Kanadi kao pomoć pri raku pluća. Ispitivanja u Americi pokazuju da je barem efektivan kod HOBP-a. FDA će ovaj instrument odobriti svakog dana, a ovaj kućni aparat (koji se jednom kupuje) će pomoći bolesnima od cistične fibroze, gripa i astme.

  • Marija

   Veki, ovo je super! U komentraima vidim da se mnogi pitaju kako da se reše mukusa iz pluća. Ovo je stvarno jedan pravi “prirodni preparat” i cena mu je OK (pošto se kupuje se jednom).

  • Dana

   Odavno tražim nešto sto bi mi pomoglo i riješili me jutarnjeg mukusa i čišćenja grla. Molim vas da mi javite gdje se to može nabaviti. Ja sam u Torontu.
   Unaprijed zahvaljujem
   s poštovanjem

   Dana

  • Marija

   Dana kod nas ovoga još nema a u Kanadi se može nabaviti.
   Gde se tačno u Torontu može nabaviti zaista mi odavde teško da možemo znati. Potražite po apotekama ili on-line prodajom.

  • Nenad

   Nešto slično može da se nađe i kod nas samo se zove PEP Sistem.