Da se stvarno super stvari mogu postići trudom, entuzijazmom i dobrom voljom, i da uz malo sreće, možete ostvariti svoje ciljeve mislim da govori i primer ovog sajta.

Naime, pored mog prvog cilja: da vam predstavim svoj problem i da vas motivišem da se pozabavite astmom, druga ideja mi je da posetiocima pružim i izvor znanja sa punom kompetentnošću i kredibilitetom iz pulmologije. Otuda i POZIV, koji se nadam da ste već pročitali.

Prvi fantastičan primer i prvo moje oduševljenje jeste mejl od dr Dušice Jarić, kojoj su se ideja i www.astma.rs mnogo svideli. Od doktorke Jarić sam već dobio ekskluzivne materijale koja ona daje svojim pacijentima. Najbolje od svega jeste što se doktorka i pored profesionalnih obaveza u svojoj ordinaciji u Novom Sadu, ponudila da jednom nedeljno odgovori na pitanje sa sajta. Kada uz to dodamo da je doktorka majka troje dece i da će ovu aktivnost obavljati na volonterskoj bazi, onda stvarno mom oduševljenju nema kraja. Veliko Hvala!

Odličan primer humanog čina koji će, verujem, i drugim pulmolozima dati motiva da pronađu pola sata nedeljno i da odgovore na po jedno pitanje. Kao što rekoh 5 lekara x 1 odgovor nedeljno = 5 članaka nedeljno x 52 nedelje = 110 vrednih informacija za sve koji imaju problema sa bolešću.

Ne bih vas dalje davio, pročitajte biografiju dr Jarić i postavite joj pitanje!