Pobedi je! Živi aktivno!

Biorezonantna terapija

BICOM ( BIološki COMpjuter ) je sofisticiran bio-rezonantni (vibraciona terapija) aparat za lečenje koji sadrži preko 400 terapeutskih programa. Elektromagnetna informacija dobija se od tela preko neke od brojnih elektroda, modifikuje se i vraća nazad preko magnetne modulacione elektrode sa efektom suprotstavljanja neizbalansiranoj energiji. Ovaj proces pojačava regulaciju i detoksikaciju istovremeno stimulišući imuni sistem. BICOM ima ugrađenu opremu Elektroda Dermalni Skrining (pretraživanje EDS) koja služi za procenu pacijentove energetske ravnoteže, stanja ishrane = nutricionog statusa, toksičnog opterećenja i takođe može da se koristi za modifikovanje postojećih programa lečenja. U input cilindar i saćasti cilindar mogu da se stave pacijentova tkiva i lekovi (bahovi cvetovi, hemeopatski preparati, lekovite trave) koji omogućavaju ugrađivanje tih informacija u signal za lečenje. Postoji takođe oprema punjenje čipa koja omogućava da se lekovite frekvencije zabeleže na čipu i da ga pacijent nosi na telu. Ovo je sveobuhvatna biorezonantna / EAV oprema koja se može koristiti na jednostavan način kako za standardne terapeutske tretmane tako i za vrlo napredne primene koje dozvoljavaju široke modifikacije programa lečenja i čak i za razvoj novih programa.

BICOM TERAPIJA

BICOM terapija (Biorezonantca, BRT) je najpoznatija po svome istaknutom uspehu u eliminisanju alergija i lečenju alergijskih bolesti. 1991. god. dr Peter Šumaher, austrijski pedijatar, objavio je studiju o 200 dece pokazujući uspešnost od preko 80 % u lečenju alergijskih stanja uključujući mnoge slučajeve ekcema i astme za koje je ortodoksna medicina verovala da su neizlečivi. Kasnije nemački gastroenterolog Rolf Esterle pronašao je da je koristeći BICOM terapiju u lečenju alergije na hranu uklanjao simptome Kronove bolesti (Morbus Chron), još jednog stanja smatranog za neizlečivo od strane ortodoksne medicine. Bicom terapija je biofizička metoda zasnovana na konceptima akupunkture, homeopatije i kvantne fizike.
Danas ova tehnika je narodno popularna u Nemačkoj, sada ima oko 8000 korisnika u Evropi i preko 70 u Austriji. Najpoznatija je po uspehu kod alergije i Kronove bolesti.

BICOM biorezonantna terapija pokazala se kao posebno uspešna kod sledećih indikacija:

– alergije i inoleracije namirnica, hrane
– bronhijalna astma
– autoimuna oboljenja
– hroničan zamor
– reumatske bolesti
– problemi organa za varenje (IBS?, Kronova bolest)
– virusne i bakterijske infekcije
– glavobolje i migrena
– hormonalniporemećaji (premenstrualni sindrom, menopauza)
– gljivične infekcije (Kandida albikans, …)
– imunodeficijencija različitog porekla
– postvakcinalne komplikacije
– intoksikacije i toksička opterećenja
– opterećenje parazirtima
– sve vrste bola
– neurodermatitis i ekcem
– metabolički poremećaji
– emocionalni problemi i problemi ponašanja

biocom

U BICOM terapiji prvo indentifikujemo sledeće izazivače poremećeja:

Biološke: bakterije, virusi, gljivice, poleni, alergije na namirnice.
Hemijske: pesticidi, metali, aditivi hrane, industrijski i kućni hemijski otrovi.
Fizički: X zraci, nuklearno zračenje, mobilni telefoni, geodetska opterećenja.

Zatim bezbolan tretman, bez lekova, neutrališe izazivače poremećaja.

Kao što je jedan pacijent rekao: “Osećao sam se kao da šetam unaokolo sa vrećom punom šljunka na leđima. Svakog dana bi bio dodat još jedan kamenčić. Sada ste mi to skinuli sa leđa!”.

Ako postoje štetni utacaji okruženja na organizam (zbog povećane ishrane, stresa, toksina ili negativnih emocija), telo postaje neizbalansirano. Nema više sposobnost da se suprostavi virusima i bakterijama koje su normalno prisutne. Štetne supstance (virusi, bakterije i njihovi toksini, teški metali i drugi otrovi iz okruženja) šalju loše vibracije. Ne deluju samo kao opasne supstance u telu, već energetski lošim vibracijama koje iz njih zrače. Biohemijski regulacioni i kontrolni mehanižmi u organizmu podležu superiornoj energetskoj kontroli. Metabolički procesi, proizvodnja hormona, rast i regeneracioni procesi kontrolišu se i koordinišu na ovaj način.

Ako na kontrolne procese ne utiču remetilačke vibracije uzrokovane štetnim supstancama, imamo loše upravljanje i funkcionisanje i krajnji ishod je bolest. Bila je to ideja dr Morela da obriše te poremećene vibracije, ili bar da ih oslabi da bi dao obolelom organizmu priliku da se oporavi. Imuni sistem bi imao mnogo lakši posao i lečenje bi se ubrzalo.

BRT radi preko energetskog sistema tela. To je onaj isti energetski sistem o kome ste možda culi u kineskoj medicini, homeopatiji, jogi i borilačkim veštinama. Sve žive ćelije usisaaju ćelije kao slabe elektromagnetne talase slične moždanim talasima koji se snimaju u ortodoksnoj medicini (EEG pregled). Biorezonantna terapija koristi BICOM aparat da uzme elektromagnetne talase pacijenata ili sličnih suptanci (hrana, bakterije, virusi) za terapiju. BICOM deli te talase na harmonične (zdrave) i na disharmonične (bolesne) komponente. Zdravi signali mogu da budu podstaknuti i poslati nazad pacijentu da ojačaju njegove normalne funkcije, dok se bolesni signali preobražavaju ili okreću naopačke kolom elektronskog ogledala pre nego što se vrate pacijentu preko modulacione elektrode. Ono što se zapravo dešava je komplikovanije ali “invertovani” talasi potiru štetne talase koji su remetili energetski sistem tela.

TERAPIJA PUTEM PACIJENTOVIH SOPSTVENIH VIBRACIJA

Samo se vaše sopstvene vibracije koriste u samoregulaciji. Ništa strano ne dobijate iz samog aparata, izuzev što se neke supstance mogu koristiti kao dodaci, s namerom da testiraju ili ponište loše signale u vašem telu.

NEMA POZNATIH ŠTETNIH EFEKATA

CILJ BICOM TERAPIJE JE DA POVRATI MOĆ SAMOILEČENJA TELA, ODNOSNO NJEGOVU MOĆ SAMOREGULACIJE

Bicom biorezonantna terapija takođe se uspešno koristi za odvikavanje od pušenja što je već dalo odličnu stopu uspeha. Ova vrsta terapije je široko primenjena i priznata u Evropi i u Ujedinjenom Kraljvstvu sa stopom uspešnosti od 85% prema kliničkim izveštajima o prestanku pušenja posle prvog tretmana. Elektromagnetne promene nikotina u telu se smanjuju pomoću faznog poništavanja nikotina pomoću aparata BICOM 2000, telo eliminiše nikotin tokom 24 časa i žudnja za nikotinom jenjava.

Tretman

Otkriva i leči – Kandida, paraziti, bakterije, gljivice, virusi, teški metali, hemikalije, otrovi, alergije i netolerancija namirnica

Reguliše – Podstiče imuni sistem, deluje na geopatski stres, smanjuje ožiljke

Postojeći programi – Može se birati mežu 400 postojećih: bolest zavisnosti, alergija, problem skočnog zgloba, mokrenje u krevet, problemi krvotoka, krvnog pritiska, creva, opekotine, upala sluznica, kolitis, depresija, vrtoglavica, problemi sa uhom, nedostatak energije, problemi sa očima, groznica, senska groznica, problemi sa kukom, impotencija, jetra, limfa mestrualni sindrom, bol, prostata, reumatizam, sinuzitis, koža, kičma, tireoidea, kožne bradavice itd.

Karakteristike

Biorezonantne frekvencije – 400 već postojećih programa koji mogu selektivno da se menjaju prema ličnim potrebama pacijenata. Terapijske frekvencije od 10 Hz do 150 000 Hz sa trakastim filtriranjem, klaćenjem i klizanjem preko frekvencija.

Input cilindar – Telesne tečnosti pacijenta ili neki drugi uzorci mogu u njega da se stave i njihov vibracioni kod se koristi kao deo terapijskog programa.

Autput cilindar – Kombinovanje izlazne frekvencije mogu da se prenesu na nosač (ulje) koji se stavi na cilindar

Magnetna modulaciona elektroda – Transformiše Bicom terapijske frekvencije u magnetne frekvencije koje zrače do ćelijskog nivoa. Naslanja se na kičmu.

EDS – Gradi se na osnovu elektrodermalnog pretraživanja (skininga). Koristi se za pojačavanje energetskog nivoa meridijana, nutricionog statusa, toksina, preosetljivost nahranu itd. Takože se koristi za biranje Bicom programa i njhovo modiffikovanje po potrebi.

Input elektrode – Za glavu, šake, stopala, sfetične i ravne elektrode na raspolaganju su za različite namene

Saćasti cilindar – Lekovi / izazivači stresa stavljaju se u ovaj cilindar za lečenje gde se kombinuju sa izlaznim (autput) frekvencijama kao deo lečenja ili se koriste za elektrodermalni skrining (EDS).

Cilindar za čip – Terapijske frekvencije mogu se preneti na mali čip. Čip se zatim lepi na određeni deo tela da bi se dejstvo terapije produžilo i po izlasku iz klinike.

Zubna merenja – Lakoća meranja voltaže i struja između amalganskih plombi i zuba.

Testiranje kvadranata – Lakoća izvođenja procene osnovnih telesnih kvadranata

Similar posts
 • Još par dana do 22. Beogradskog Marat... I došao je i taj dan. Kako ova prethodna rečenica patetično zvuči, poput neke navijačke pesme i šta ti ja znam, ali jednostavno je tako. Dva meseca vrlo angažovanih priprema će se svesti na 3h i 45minuta trčanja u subotu 18. aprila. Stvarno isčekujem ova j događaj sa sve tremom, strahom, neizvesnošću, nekim osćajem nervoze [...]
 • Prvi maraton uspešno završen I did it! Puno puno fantastičnih utisaka. Od ekipe koja se skupila i pozdravila me, do onih koji su juče zvali i dali podršku, brata koji je trčao poslednjih12km sa mnom, vas koji ste me prepoznali i dali mi do znanja da čitate sajt i da je ovo što radim vredno truda i na kraju pogleda [...]
 • Maraton kao cilj u životu Sad kad pomislim da odgovorim na pitanje Zašto? Zašto trčati maraton i u čemu je tu fazon, em nemam pravog odgovora, em se i ne trudim nešto specijalno da odgovorim sebi na ovo pitanje. Naravno odgovori su tu sasvim klasični od onog da pokažeš sebi da možeš, da bi uradio nešto novo, da bi ojačao [...]
 • Simptomi slični astmi Irena: Poštovana Dr Jarić, Od maja prošle godine dijagnostifikovana mi je rinosinusitis i upala sinusa kada počinje moja svakodnevna poseta lekarima. Naime, oko tri do četiri meseca sam primala injekcije gentamicina i diklioofena zbog stalne otečenosti u predelu očiju i nosa i bolova u čeonom delu, a kasnije sam lečene sprajom Beconase i Nasonex, kao [...]
 • Aspirinska astma Ivana: Imam 28. godina i stečenu astmu od 14. godine. (Konstatovana mi je nakon jake virusne infekcije). Prethodnih 4-5 godina je u fazi mirovanja, što znači da nisam imala napade koji bi me odveli u bolnicu, i da se tegobe koje imam svode na teskobu u grudima (naročito kada je povećan procenat vlage u vazduhu) [...]
 • snjezana

  Upoznala sam doktorku koja radi sa BICOM aparatom i tvrdi da je veliki broj djece skinula sa pumpica i znacajno umanjila alergije,poboljsala opste stanje.. Da li neko ima ikakva iskustva sa ovim, razmisljam da vodim svoju Anu ali me je poprilicno strah

 • Aleksandra N.

  ne verujem da skodi ali isto tako ne verujem da skida sa pumpica.Kod mnoge dece astma se povuce u jednom periodu zivota,nekada nemaju simptome i po 10-15 godina ali se bolest uvek vraca.Taj period kad dete nema probleme neki doktori koriste kao izgovor za izlecenje.Da taj aparat “SKIDA SA PUMPICA”zar mislite da se to ne bi masovno koristilo u zdravstvu?
  to je neko moje misljenje,mozda gresim ali ne verujem da postoji aparat niti preparat koji ce izleciti nekoga od astme.
  Uvek kad gledam reklame za razne preparate setim se Opre(voditeljka koja ima uzasno puno para)i njene recenice”DA POSTOJI CAROBNA PILULA ZA MRSAVLJENJE,JA BIH JE SIGURNO IMALA”.U prevodu, ljudi ne bacajte pare tako nesto ne postoji.Isto mislim i za astmu.Doktori uce,idu na seminare,i sigurna sam da nasu decu lece najbolje sto mogu zato ja imam potpuno poverenje u lekara svog deteta i odlicnu komunikaciju.Ako vam se doktor ne svidja ili vasem detetu nije bolje onda ga menjajte.
  A ako zelite da pomognete svom detetu na neki nacin,vodite ga na cist vazduh van grada(neka planina,selo,more).puno pozdrava:)

 • Marija

  Ovakvi vidovi lečenja mogu da budu samo pomoćno sredstvo u lečenju, nikako osnovni način lečenja.
  Naše telo ima prirodnu težnju da izbegne bolest i da zadrži dobro zdravlje i stabilnost.Ova prirodna unutrašnja stabilnost se naziva “homeostaza”. Biorezonantni uređaji pomažu u poboljšanju homeostaze i efikasnost prirodnih bioloških mehanizama našeg tela. Što su biološki procesi efikasniji, veća je mogućnost tela da održi zdravlje i da izbegne bolest. Programi namenjein plućima pojačavaju funkciju ovog vitalnog organa,a time doprinose smenjenju učestalosti asmatičnih napada. Kada se kaže da se neko “skinuo sa pumpice”, najčešće se misli na brzodelujuće bronhodilatatore (Spalmotil, Ventolin) a ne na pumpice koje se koriste preventivno (dugodelujući bronhodilatatori).
  Klinička istraživanja pokazala su da biorezonanca pomaze u otklanjanju uzroka i simptoma velikog broja bolesti, pomaže u jačanju imunog sistema i pomaže u održavanju dobrog zdravlja čitavog tela.
  Ono šta biorezonancu čini posebno zanimljivom je to što ona koristi bio komunikacione sisteme samog organizma kako bi poboljšala mogućnost organizma da održi dobro zdravlje.
  U fizici rezonanca značiti pojačanje signala ili vibracije kao odgovor na spoljne nadražaje, koji imaju istu frekvenciju kao i naš organizam.
  Dugim naučnim istraživanjima je otkriveno da spoljni signali mogu da stimulišu komunikaciju između ćelija, pa je bilo normalno da se upotrebe znanja o elektromagnetnim karakteristikama specifičnih tkiva kako bi medicina mogla da ih iskoristi u terapeutske svrhe.

 • snjezana

  Hvala Marija, hvala Aleksandra
  slazem se s vama..
  Mi imamao savrsenu kontrolu astme sa fliksotidom 2×1 udah, ujutro i uvece od 50 mcg, bez ikakvih problema i potrebe za ventolinom (imali smo i periode od cetiri mjeseca bez ikakve terapije i bez ikakvih problema sto je posljedica ispravnog i pravovremenog lijecenja) i svakako da vjerujem klasicnoj medicini i nemam namjeru da odustajem od nje ali ponekad (tj vrlo cesto..) se pitam da li postoji jos nesto sto bi pomoglo, kao sto Marija kaze neko pomocno sredstvo u lijecenju..pogotovo sto mi imamo i veliki problem sa nutritivnim alergijama za koje se nadam da ce vremenom i odrastanjem nestati.
  veliki pozdrav

 • Slavko Radosavljevic

  PRIMENA KVANTNE MEDICINE
  ________________________________________
  Doctor Rife

  Rojal Rejmond Rajf je rodjen 1888. godine. Ovaj genijalni naucnik i izumitelj bio je siroko obrazovan, ali i samouk u mnogim oblastima. I njegova sudbina, kao i sudbina njegovih pronalazaka, identicna je onome sto se dogodilo Tesli, a kasnije i dr Krebsu.
  Rajf je razvio tehnologiju koja se i danas koristi u optici, elektronici, radiohemiji, biohemiji, balistici i aviotehnici. Za zivota je primio 14 nagrada i priznanja i pocasni doktorat Univerziteta Hajdelberg.
  Znanja iz potpuno razlicitih oblasti omogucila su mu da ih povezuje i nalazi resenja za mnoge probleme koje usko usmereni naucnici nisu mogli da rese. I ne samo to. Mnoga resenja koja je sam izmislio, mogao je i tehnicki da realizuje potpuno jer je bio vest konstruktor. Tako je izumeo i napravio heterodinamicni ultraljubicasti mikroskop, mikrodisektor i mikromanipulator za istrazivanja u biologiji, biohemiji i medicini.
  Za vreme Prvog svetskog rata Rajf je sluzio u mornarici SAD sa zadatkom da istrazuje rad u nekim stranim laboratorijama, ali su detalji nepoznati. Verovatno da je Rajf ideje za svoje kasnije istrazivanje nasao u nekim od nemackih laboratorija, jer su Nemci u to vreme bili daleko ispred svih u naucnim i tehnoloskim dostignucima.
  Do 1929. godine talentovani Rajf je zavrsio rad na do tada najvecem mikroskopu. Njegov mikroskop je uvecavao cak 17.000 puta, za razliku od tada koriscenih koji su uvecavali 2.000 puta. To je bio ogroman pomak, pa je Rajf bio u stanju da u svojoj laboratoriji u San Dijegu vidi mikroorganizme koje do tada niko nije video. Do 1933. sklopio je mikroskop koji je imao uvecanje 60.000 puta. Nazvao ga je univerzalni mikroskop. Ova savrsena naprava bila je sastavljena od cak 5.682 dela. Sve do 1980. to je bio jedini mikroskop na kom se moglo dobiti takvo uvecanje. (Danas se uvecava i milion puta.)
  Da bi mikroorganizam bio vidljiv pod mikroskopom on je morao da bude bojen anilinom koji je otrovan. To bi virus trenutno ubilo, pa se pod mikroskopom mogao videti samo mrtav i mumuficiran. Ali Rajf je ovaj problem resio tako sto je virus bojio svetlosnim spektrom i tako uspeo da ga vidi zivog u svim njegovim aktivnostima. Rajf je prvi poceo da koristi “rezonantnu svetlosnu tehnologiju” za svoj mikroskop.
  Naime, kako se atomi u molekulu drze zajedno zahvaljujuci energetskoj kovalentnoj vezi, oni odaju i apsorbuju sopstvenu elektromagnetnu frekvenciju. Ne postoje dve vrste molekula koji imaju istu elektromagnetnu oscilaciju, odnosno energetsku oznaku. Rezonanca pojacava svetlo na isti nacin kao kada se dva talasa u okeanu kada sjedine i pojacaju svoju snagu.
  Rajf je brizljivo identifikovao individualne spektroskopske karakteristike za svaki mikrob, koristeci prorez kao dodatak na spektroskopu. Onda je polako okretao blok kvarcnih prizmi da fokusira svetlo jedne talasne duzine na mikroorganizam koji je razgledao. Ova talasna duzina bila bi izabrana jer je bila rezonantna sa odredjenom spektroskopski oznacenom frekvencom mikroba, i imajuci u vidu utvrdjenu cinjenicu da svaki molekul oscilira sopstvenom i razlicitom frekvencijom.
  Virusi su tako bojeni frekvencijom svetla kao kada se boje podesavaju na televizoru. On je osvetlio mikrobe (obicno viruse ili bakterije) sa dve razlicite talasne duzine istog ultraljubicastog svetla frekvencijom koja rezonira sa spektralnom oznakom mikroba. Dva talasa su proizvela interferencu kada su se spojila. Ova interferenca je bio treci duzi talas koji je pao na vidljivi deo elektrognetnog spektruma. Ono sto je do tada bilo nevidljivo na svetlu, iznenada je postalo vidljivio u brilijantnom bljesku svetla kada bi bilo izlozeno frekvencijama boja koje se odbijaju sa njihovih sopstvenih razlicitih spektroskopskih frekvencija.
  Tako je 1932. otkrio virus humanog kancera. Video ga je zivog kako u promenjenim okolnostima nakon delovanja kancerogenih supstanci i on pocinje da menja svoj oblik i tako tarnsformisan se replikuje i deluje na normalne celije pretvarajuci ih u kancerozne.
  Rojal Rejmond Rajf je koristio dr Kendalov K-medijum u nameri da izoluje virus raka. Tako je 1932. dobio uzorak tkiva za koji se sumnjalo da je kancerozno, ali pocetna kultura nije mogla da proizvede virus koji je trazio i koji je vec bio uocio.
  Kako ni medijum ni mikroskop nisu bili sami za sebe dovoljni da otkriju mikroorganizam u filteru, on je ponovio pretragu sa dodatnim tretmanom.
  Desilo se sasvim slucajno da je prethodno testirao cev u okviru tubularnog prstena napunjenog argonom, koji je bio aktiviran elektricnom strujom, koju je inace koristio kako bi bombardovao elektronima mikroorganizme. Desilo se da je kultura sa kancerom ostala 24 casa u cevi napunjenoj gasom i sa ukljucenom strujom. Kada je kulturu stavio pod mikroskop uocio je da se njen izgled promenio. Proucavao je razloge tog fenomena i sa nekoliko ponavljanja otkrio je, u polupropusnom filteru (izradjenom od ultrafinog porcelana), crvenkasto-purpurne granule u kulturi. Bio je to “BX” virus kancera koji je on uspeo prvi da izoluje i precisti. Rajf i njegov asistent su odmah nastavili sa radom da potvrde otkrice. Ponovili su metod 104 puta uzastopno i dobili isti rezulat.
  Sledilo je jos preko 20.000 neuspelih pokusaja da se transformisu normalne celije u celije raka. Konacno je uspeo. Onda je kreirao uspesno 400 tumora od iste kulture. Sve je dokumentovao filmom, fotografijama i pedantnim beleskama. Ovaj virus je nazvao “Cryptocides primordiales”. Evo sta je tada zapisao: “Koriscen je Univerzalni mikroskop pod uglom prelamanja 12-3/10 stepeni, boje hemijskog prelamanja (refrakcije) – purpurnocrvene. Velicina virusa je izuzetno mala. Duzina je 1/15 mikrona, sirina 1/20 mikrona
  Ali, Rajf je otkrio jos nesto. Ovaj virus je bio polimorfan, odnosno stalno je menjao oblike.
  Tako je Rajf zapisao da se virus kancera pojavljivao u cetiri oblika i to: BX (karcinom) i BY (sarkom – veci od BX). Zatim, monokoloidne forme u miocitima krvi od preko 90 odsto obolelih od kancera, a ukoliko su pravilno obojene mogu se videti na standardnom mikroskopu. Tu su i kritomice pleomorfne gljivice – identicne morfoloski onima grozdastim i pecurkastim.
  Sve ove forme mogle su se, po Rajfu, preobratiti u formu “BX” u periodu od 36 sati i u eksperimentalnoj zivotinji mogle su proizvesti tipican tumor sa patologijom neoplasticnog tkiva od koga se opet mogao izolovati “BX” mikroorganizam. Kompletan proces je bio ponovljen preko 300 puta sa identicnim pozitivnim rezultatom.
  Rojal Rajmond Rajf je tako dokazao postojanje polimorfizma, odnosno potvrdio je nalaze Pjera Besama (Pierre Béchamp) koji je prvi tvrdio da postoje mikroorganizmi koji u svom zivotnom ciklusu menjaju oblik. Proslavljeni Luj Paster, koji je od Besama preuzeo mnoge ideje i prikazao ih kao svoje, ovome se zestoko suprotstavljao. Tako je Paster kao veliki zagovornik vakcina (za koje sve vise vlada misljenje da su veoma opasne) postao svetski poznat, dok je ime Pierre Bechamp potpuno zaboravljeno. Ipak, Paster nije bio u pravu.
  Za Rajfove nalaze zainteresovala se tada dr Virdzinija Livingston. Ona se iz Nju Dzerzija cak i preselila u San Dijego gde je bila Rajfova laboratorija koju je cesto posecivala. Danas se otkrice virusa raka pripisuje upravo njoj, koja je svoja istrazivanja obelodanila 1948. Ona je ovaj virus preimenovala u “Progenitor Cryptocides”, i nastavila groznicavo da sprovodi sopstvenu terapiju lecenja kancera baziranu upravo na Rajfovim otkricima. Rajfa u svojim radovima nikada nije ni pomenula.
  Medju lekarima i naucnicima nastala je tada, pocetkom tridesetih godina, rasprava o tome da li virus menja oblik ili ne. Kako nisu svi bili u mogucnosti da otputuju daleko u San Dijego i sami se uvere u ovaj fenomen na Univerzalnom mikroskopu, tvrdili su da virus ne postoji. Medju onima koji su pobijali Rajfov nalaz bio je i dr Tomas Rivs, tada veoma uticajan clan Americke medicinske asocijacije (AMA).
  Sam Rajf nije se mnogo obazirao na raspravu. Vise mu je stalo da otkrije nacin kako da ovaj virus unisti. Za to je upotrebio isti princip kao i da ga ucini vidljivim – oscilaciju. Znajuci frekvenciju koju su prirodno imali ovi mikrobi, Rajf je pojacavao njihovu oscilaciju dok se nisu izoblicili i raspali od strukturnog stresa. Rajf je nazvao ovu frekvenciju “smrtonosna oscilujuca brzina” (Mortal Oscillatory Rate ili MOR). Ona nije bila stetna za okolno tkivo.

  Ubijanje virusa

  Postoje bukvalno trilioni razlicitih oscilacija i svaka vrsta i svaki molekul ima svoju karakteristicnu frekvenciju. Rajfu je tako bilo potrebno mnogo godina i mnogo sati neprekidnog rada dok nije tacno definisao oscilacije koje su bile specificne za svaku bolest. Tako je na istom principu mogao da razori viruse herpesa, paralize, meningitisa, tetanusa, influence i jos mnogih drugih mikroorganizama.
  Tako su 20. novembra 1931.godine 44 najeminentnija lekara Sjedinjenih Drzava priredili banket za Rajfa i dali mu pocasnu titulu doktora. Banket je nazvan “Kraj svih bolesti”. Odrzan je na imanju doktora Milbenka Dzonsona u Pasadeni, koji je bio glavni nadzornik i pokrovitelj svih medicinskih ispitivanja koje je Rajf sprovodio.
  Univerzitet Juzna Kalifornija imenovao je 1934. Specijalni medicinski istrazivacki komitet da nadgleda tretman koji je sprovodio Rajf. Iz bolnice u Pasadeni dovedeno je u njegovu laboratoriju na tretman frekvencijama 16 pacijenata u zavrsnom stadijumu karcinoma. Ovaj komitet je bio sastavljen od lekara i patologa ovlascenih da pregledaju pacijente ukoliko prezive tretman, posle 90. Tako je nakon tri meseca Komitet zakljucio da je 14 pacijenata bilo POTPUNO IZLECENO.
  Tretman je onda podesen i za ostala dva i oni su nakon cetiri nedelje takodje izleceni. Efekat lecenja od raka je tako bio 100 odsto.
  Rajf je 1934. zapisao: “Sa instrumentom za tretman frekvencijom nije dolazilo do ostecenja okolnog tkiva, tretman je bio bezbolan, nije bilo neprijatnog zvuka i nikakva senzacija kod pacijenta nije postojala.
  Jedna cev osvetljava pacijenta i posle tri minuta tretman je zavrsen. Virus ili bakterija su unisteni i organizam se nakon toga sam oporavlja prirodno od toksicnih posledica nastalih delovanjem virusa ili bakterije. Nekoliko bolesti se moze leciti istovremeno”.
  Iste godine (1934) pocela je sa radom uspesna klinika za kancer na Univerzitetu Juzna Kalifornija.
  Dr Rajf je saradjivao sa tada vrhunskim naucnicima i lekarima koji su podrzavali njegovo otkrice.
  Njegov nacin lecenja raka opisan je 1931. godine u “Science Magazine”. O uspesnoj klinici raspravljano je narednih deset godina na mnogim medicinskim seminarima, a oprezno je informisana javnost u udarnim medijima. Tehnicki detalji lecenja dati su u godisnjem izvestaju Smitsonian Instituta.
  Zakljucak strucnjaka koji su primenjivali ovaj tretman bio je sledeci: uzrocnik kancera je bio mikroorganizam, mikroorganizam se bezbolno unistava i kod pacijenata kod kojih je metastaza u zavrsnom stadijumu, a posledice bolesti mogu biti potpuno zalecene.

  Farmakobiznis umesao prste

  Moris Fisbejn, koji se do 1934. godine docepao skoro citavog kapitala Americke medicinske asocijacije (AMA), poslao je Rajfu svog advokata sa “ponudom koja se nije mogla odbiti”. Radilo sa svakako o kupovini prava na koriscenje Rajfove frekventne masine. Ali, Rajf je ponudu odbio. Detalji ponudjenog posla nisu poznati. (Fisbejn je 1949. izbacen iz AMA zbog kradje fondova i vise raznih prevara.)
  Prvi incident sa kojim se nakon toga Rajf suocio bila je kradja komponenti iz njegove laboratorije, fotografija, filmova i pisanih beleski. Tesko je ostecen njegov Univerzalni mikroskop i mnogi delovi su pokradeni. Podmetnut je i pozar kako bi se prikrili tragovi. Krivac nikada nije otkriven.
  Podmetnut je i pozar u laboratoriju “Burnett” u Nju Dzerziju, sa kojom je Rajf blisko saradjivao. Njena vrednost je tada bila danasnjih nekoliko miliona dolara.
  Autor clanka koji je objavljen u godisnjaku Smitsonian Instituta ubijen je u svojim kolima.
  Dr Nemes koji je imao neke duplikate Rajfovih radova i saradjivao sa Rajfom, smrtno je stradao u vatri u svojoj laboratoriji u kojoj je izgorela i dokumentacija.
  Vec 1939. skoro svi istaknuti doktori i naucnici u SAD poricali su da su ikada sreli dr Rajfa. Ovaj potpuni preokret bio je nesumnjivo rezultat pritiska farmaceutskih kompanija.
  Tako je Artur Kendall, direktor Northwestern School of Medicine, koji je radio sa Rajfom na virusu kancera, prihvatio donaciju od skoro cetvrt miliona dolara da prekine lekarsku praksu. Penzionisao se i otisao u Meksiko. To se dogodilo u vreme Velike depresije kada su ljudi vec masovno ostajali bez posla.
  Onda, 1939. agenti “porodice koja je kontrolisala farmaceutsku industriju” (verovatno se misli na Rokfelere) “pomogli su” Filipu Hojlendu (Philip Hoyland) da povede sudski spor protiv “Beam Ray Corporation”, koja je bila upravo njegov najveci poslovni partner. To je bila jedina kompanija koja je proizvodila Rajfove frekventne instrumente. Hojlend je izgubio spor, ali je i kompanija bankrotirala placajuci advokate, sto i jeste bio cilj “pomoci”. U vreme Velike depresije proizvodnja Rajfovih frekventnih instrumenata je potpuno prestala.

  Otkrica vec otkrivenog

  Podmukli udarci koje je lecenju raka zadavao mocni farmakobiznis nisu prestali dokle god je postojala opasnost da neko na Rajfovom tretmanu razvije uspesnu kliniku.
  Bas kada je bilo planirano odrzavanje pres-konferencije 1944. na kojoj bi se citavom medicinskom svetu do tancina obrazlozili rezultati studije iz 1934. u vezi s Rajfovom uspesnom terapijom u lecenju kancera, doktor Milbenk Dzonson (bivsi predsednik AMA) smrtno je otrovan, a njegovi papiri sa beleskama i izvestajem su “nestali”.
  Ipak, najtezi i konacni udar na “lek za sve bolesti” je bio kada je policija nezakonito zaplenila ostatke Rajfovih pedesetogodisnjih istrazivanja.
  Rad i zivot dr Rojala Rajfa bio je definitivno unisten. Potpuno slomljen, predao se alkoholu. Umro je (ili je ubijen) 1970. “slucajnom” smrtonosnom dozom valijuma i alkohola u bolnici “Grossmont”.
  Ogroman novac je potrosen da bi oni lekari koji su videli ovu terapiju, sve sto su videli i saznali – sto pre zaboravili. Medicinski casopisi koje sponzorisu velike farmaceutske kompanije odbili su da publikuju bilo sta u vezi s Rajfovom terapijom. Tako mnogi studenti medicine nikada nisu ni culi za Rajfova istrazivanja i rezultate.
  Kasne 1950. godine neki nezavisni istrazivaci, ne znajuci nista o Rajfovom radu, izneli su dokaze da je rak infektivna virusna bolest i da se kancer “ne sastoji samo od tumornog tkiva” vec je prisutan i neki mikroorganizam. Opisali su rak kao bolest koju uzrokuje “izvesni mikroorganizam u krvi”. Po tim istrazivanjima ispalo je da svi ljudi nose taj virus u krvi, ali da on uzrokuje razvoj tumora samo ukoliko nastupi odredjena toksikacija.
  Dr Irene Corey Diller sa Instituta za istrazivanja raka u Filadelfiji te godine je, ne znajuci za rad Rajfa, uspesno izolovala gljivicni agens iz maligne izrasline. Sazvala je simpozijum u Njujorku kako bi obelodanila svoje otkrice. Ali, direktor centra za istrazivanja kancera Sloan Ketering, Cornelius P. Rhoads, navodno je to sprecio.
  U laboratorijama instituta Sloan- Ketering je ponovo 1985. nepobitno utvrdjeno da se virus (identican onom koji je opisao Rajf) nalazio u svim kulturama krvi kanceroznih pacijenata. Svi ovi nalazi su morali da budu unisteni, a zvanicno tumacenje koje je izdao Institut zasnivalo se na tvrdnji da je virus ipak dosao spolja.
  Biofizicari su ipak dokazali da postoji krucijalna prirodna interakcija izmedju zive materije i protona. Ovaj proces je merljiv na celijskom (bakterijskom) nivou. Druga istrazivanja su pokazala da su svi zivi sistemi izuzetno osetljivi na elektromagnetne talase ekstremno niske frekvencije. Danas se zna da svaka vrsta celije ili mikroorganizam imaju specificnu frekvenciju u interakciji sa elektromagnetnim spektrom. Ova otkrica se, naravno, i te kako koriste za potrebe neokortikalnog rata. Ali, ne i za lecenje raka.
  Nijedna americka fondacija za rak nikada nije finansirala nijedno Rajfovo istrazivanje. Nijedna autoritativna bolnica nikada vise nije pristupila istrazivanjima kojima bi Rajfov metod lecenja raka potvrdila ili opovrgla.
  s ta bi bilo sa farmaceutskom industrijom, zaboga, ako bi se lecenje frekvencijama pokazalo efikasnim? s ta bi bilo sa prestiznim i skupim medicinskim centrima, sa farmaceutskim fabrikama, apotekama, lekarima, hirurzima, anesteziolozima, radiolozima, onkolozima… najzad, kako bi se obavljali prikriveni vivo medicinski eksperimenti za potrebe vojske?
  Danas jedan tretman pacijenta obolelog od raka u proseku kosta oko 300.000 USD. Lecenje raka je veliki biznis.
  Samo godinu dana nakon Rajfove smrti, 1971, americki predsednik Ricard Nikson gromoglasno je najavio novu americku borbu protiv opake bolesti – kancera. Nazvao je to bombasticno u tipicnom americkom stilu: “Rat kanceru”. Tako je iz drzavnog budzeta SAD izdvojeno 1,6 milijardi dolara koje su date privatnim klinikama i istrazivackim centrima za rak da nastave rad u “otkrivanju” uzrocnika ove opake bolesti. Do 1990. potroseno je na ovaj program oko 50 milijardi.
  Znaci osnova nauke se ne nalazi u knjigama o medicini koje se uce na medicinskom fakultetu,jer ne leci diploma nego znanje. Ovo nije usamljen slucaj do danas je pronadjeno 8 nacina lecenja najtezih bolesti i koriste se raznim kombinacijama. Medjutim pocetkom dvadesetog veka porodica KArnegi i Rokfeler je uvela da se sve bolesti moraju leciti hemijskim lekovima i da ostali nacini se izbace iz uzdbenika na medicinskim makultetima u Americi, to su debelo platili davavsi akcije i mogucnost pojedinim dekanima i profesorima da se obogate na Wall Streetu. Na stranu to, Rife je bio povucen covek koji je radio 20 sati dnevno, prvi covek na ovoj planeti koji je video ziv virus pod mikroskopom i gadjao ga odredjenom frekvencijom odredjene jacine i to zapisivao na papir, odredjena frekvencija ubijala je virus, vrlo jednostavno. Sazvao je sve emitentne fizicare,lekare, biologe i 14 pacijenta u roku od mesec dana potpuno izlecio i bolest se nije vise vracala. Posle toga je cela Amerika pisala samo o njemu, hemijksa indusrija je bila ugrozena, Rokfeler je poslao izdasnu ponudu da preuzme pravo na proizvodnju, Rife je to odbio, njegova laboratorija je spaljena.
  U narednih 30 godina nekoliko desetina ljudi je nestalo pokusavauci da uvede ovaj pre svega jeftin nacin lecenja u praksu. On nije usamljen slucaj, dans mnogi lekari ukazuju na to da je svremena medicina ustvari smao biznis.

  ________________________________________
  Da se zna
  Pionir toga je bio Nikola Teslai njegov elektroaparat TESLINA ZVEZDA. Tesla,recimo nikada nije bio bolestan i doziveo je dubooku starost, samo zato sto je bio izlozen neprekidinim frekvencijama niskog inteziteta koje su ubijale viruse i bakterije oko i u njegom telu, znaci kada Bog kaze trazite i bice vam dato, znaci teba krenuti u to da se nadje ono sto nas interesuje.
  Dodao, dr Slavko Radosavljevic, dipl.ing.
  Autor projekta ELEKTRONSKI GENERATOR BIOFREKVENCIJA PARS N 1,2,3,4 I 5 UNI

  ________________________________________
  Tekst priredio,
  Dr Slavko Radosavljevic, dipl. Ing.

 • Kristina

  Majka sam male Ane, koja će u martu napuniti tri godine.Ana takođe ima dijagnozu astme, uz to i alergiju na mlijeko i jaja, kućnu prašinu i grinje.Već dvije godine Anino zdravstveno stanje prati dr. Nestorović.Mi smo inače iz Novog Grada, Republika Srpska, pa svoju curicu redovno vodimo na kontrole u Banja Luku.Prošle godine u maju, Anino stanje je bilo dosta teško, česti napadi astme, inhalacije, fliksotide, vantolin… Svakodnevni boravak kod pedijatra… Noćima nismo spavali… Nakon toga Ana bi po desetak petnaest dana bila bolje i onda iznenada sve ispočetka… Bili smo očajni… Nekako smo u to vrijeme čuli i za biorezonancu, pa u očaju odlučismo da i to pokušamo.Naravno, nismo prekidali terapiju koju nam je propisao dr. Nestorović.I dalje je Ana uzimala fliksotide dva puta dnevno 50 mcg.Na biorezonantne terapije smo išli svaki drugi dan. Znači sa terapijama smo počeli u junu – i odradili terapije za mlijeko, jaje, prašinu i grinje, te konzervanse. Imali smo propisanu dijetu, koje se Ana morala pridržavati tri mjeseca. Suština dijete se sastojala u tome da ne konzumira namirnice na koje je alergična, ali takođe i one na koje je intolerantna.Nije nam bilo lako, ali smo izgurali i ta tri mjeseca. Doktorica je tvrdila da će Anu skinuti sa pumpice, ali mi smo se i dalje držali samo onoga što nam je dr. Nestorović govorio.Anino stanje se u međuvremenu dosta popravilo. Više nije bilo napada gušenja, otišli smo na more, vratili se… Anica je izdržala sve te promjene klime…U septembru smo otišli na kontrolu kod doktorice koja je radila biorezonantnu terapiju.Aparat je pokazao da kod Ane ne postoje više nikakve nutritivne alergije.Ona nas je ubjeđivala da joj ukinemo pumpicu.Mi naravno to nismo učinili.Na sledećoj kontroli dr. Nestorović joj je smanjio dozu fliksotida na jedan udah dnevno.Krajem novembra smo radili klasični alergotest koji je opet pokazao veliku alergiju na mlijeko i jaje. Neću reći da smo bili razočarani zbog toga.Na biorezonancu smo krenuli svojevoljno, najviše iz očaja, jer nam je dijete zaista bilo u lošem stanju. Ipak najviše vjerujemo medicini i doktoru, tako da smo cijelo vrijeme slušali njegove savjete.Biorezonancu smo isprobali kao još jedan način da joj olakšamo stanje… Činjenica je da je naše dijete sad mnogo bolje, da od maja nije imala napade gušenja, da nakon biorezonantne terapije više nismo koristili ventolin…Da li je to slučajnost, ili je pomoglo Ani…Fliksotide i dalje uzima samo ujutru, život nam je mnogo lakši…Naravno da i mi kao roditelji svaki dan učimo kako da pomognemo svome djetetu, pokušavamo joj ojačati imunitet na prirodan način, ishranom, medom…Za biorezonancu ne mogu ni danas sa sigurnošću reći da li su mi iskustva pozitivna ili negativna…Ali vjerujem da odlaskom na ove terapije nismo ništa izgubili. Mada moram priznati da kao majka ipak najviše vjerujem njenom doktoru i da on najbolje zna na koji način pomoći našoj curici.

 • Marija

  Gospodine Slavko, ja sam balgo rečeno fascinirana! Hvala vam za ovo fantastično naučno predavanje!

 • / slavka

  Ako bi se svaki covek iskreno, duboko i realno zamislio, i pokusao da se vrati svojim korenima, shvatio bi vrlo lako
  da ovo sto Slavko isprica uopste nije naucna fantastika, vec prosta i logicna istina.
  Neka nam je dragi, milostivi Bog u pomoci,
  nama – obicnim smrtnicima!

 • Slavko Radosavljevic

  EGBF PARS – N 4 UNI
  ELEKTRONSKI GENERATOR BIOREZONANTNIH FREKVENCIJA ZA SPONTANU REMISIJU ORGANIZMA

  Svi uredjaji serije PARS – N 1,2 i 3 generisu impulse niskog intenziteta i kvadratnogoblika, odredjenih frekvencija, a prema rezultatima istrazivanja:
  – naseg genija Nikole Tesle koji je svojim ELEKTRICNIM aparatom TESLINA ZVEZDAizlecio i Edit Pjaf francusku sansonjerku.
  – doktora Rife-a i njegovih biorezonnatnih frekvencija,
  – doktora Crane-a sa dodatnim spiskom frekvencija doktora Rife-a,
  – drs.William Lyman and Steven Kaali ( 1990 god. Univez. Albert Anstajn NY )
  – doktorke Hulda Clark sa ZAPPER aparatima,
  – dr Lakhovski i
  – posebno doktora Bob Beck-a, cija sam konkretna uputstva ispostovao.
  Takodje, projekat PARS N predstavlja dalji razvoj ZAPPER – uredjaja dr. Clark i nastavakserije razvoja sopstvenog EGBF PARS N 1,2 i 3 apatata.
  Uredjaj je sa ugrađenim tajmerom i optičkom signalizacijom.
  Foto komplet PARS N4 UNI
  Osciloskopski prikaz strujnih impulsa PARS N4 UNI
  Komplet aparata cine:
  – elektronski elementi smesteni u odgovarajucu plasticnu kutiju
  – kabl sa zajednickom banana prikljucnicom,crvenom i crnom elektrodom sa cicak spojnicom zazgloboveve leve i desne ruke,

  Komplet uredjaja za tretman, fotos

  Osciloskopski snimak napona signala
  na elektrodama za tretman
  – kabl sa zajednickom banana prikljucnicom sa metalnim sipkama koje se drze u rukama zavreme tretmana.
  – baterija NiMH 9V/ 250 mAh, i
  – ispravljac AC 220 V/ od 6 do 12 V DC kojim se dopunjava baterija.
  U ovom aparatu se nalaze sledeće frekvencije u Hz:
  Pritiskom na PR 1
  20, 26, 50, 60, 72, 95, 100, 120, 125, 160, 322, 332, 341, 413, 425, 432, 434,440, 442, 448, 461, 465, 469, 482, 500, 513, 516, 523, 600, 622, 625,
  Pritiskom na Pr 2
  660, 663, 656, 666, 690, 700, 725, 727, 728, 730, 740, 742, 753, 763, 770,776, 787, 790, 799, 800, 802, 804, 832, 840, 875, 863, 878, 880, 885, 889, 890,
  Pritiskom na PR 3.
  954, 995, 1277, 1296, 1500, 1550, 1560, 1570, 1600, 1800, 1840, 1850, 1900,1998, 2000, 2008, 2052, 2100, 2120, 2127, 2128, 2130, 2489, 2490, 3000,3133, 3150, 3239, 3200,, 5000and 10000 Hz.
  Ukupno je 93 ferekvencija
  U svakom programu imamo po 31 ferkvenciju svaka u trajanju 3 min. Znaci, 93minute traje svaki PR start
  Navedene frekvencije se automatski i respektivno generisu te putemelektroda strujni impulsi teku kroz jonizovanu sredinu tela stvarajuci iblago elektromagnetsko polje.
  Svaka osnovna frekvencija stvara harmonicne frekvencije cija aplituda jeupotrebljiva do 12. harmonike.
  Primer: 1000 Hz se dupliraju te imamo 1.000 – 2.000 – 4.000 – 8.000 – 16.000- 32.000 – 64.000 – 128.000 – 256.000 – 512.000 – 1024.000 i 2048.000Hz .
  PRIPREMA APARATA ZA KORISCENJE
  Punjenje baterije
  – NiMH 250mAh / 9-Voltna baterija se nalazi u kutiji sa elektronikom i stalno je prikljucena.
  – Sa gornje strane prikljucite kabl ispravljaca sa bananom u levu buksnu koja je sa natpisom15U= .
  – Ispravljac, potom, prikljucite na mrezu AC 220 V.
  Posle najmanje 2 casa punjenja, baterija je dovoljno dopunjena, te mozete da iskljuciteispravljac iz AC 220V i obavezno izvucete bananu kabla ispravljaca iz buksne.6 – 12 U=
  U protivnom, aparat nece da startuje tretman dok je banana ispravljaca u buksni 6 – 12 U=
  To znaci da aparat ne mozete upotrebljavati za tretman dok je koneksija sa ispravljacem.
  RUKOVANJE i TRETMAN APARATOM
  – stavite elektrode oko zglobova ruku tako da metalno dugme nalegne na unutrasnji deo zgloba.Crvenu elektrodu oko levog zgloba ruke, a crnu oko desnog zgloba. Pricvrstite elektrode dobrosa cicak povezom.
  – zajednicku bananu elektroda ukljucite u desnu buksnu sa natpisom OUT na gornjem deluaparata.
  – U gornjem ceona dela aparata se nalazi glavni prekidac sa natpisom 0/1 , pokrenite ga upolozaj 1 . Trenutno sve LED diode zasvetlece na kratko crvenom svetloscu. Ovo je indikacijaispravnosti i spremnosti aparata za upotrebu
  Tok procesa:
  Na prednjem delu aparata imate tri tastera programa : PR1, PR2 i PR3. Izaberite programpritiskom na taser 1, 2 ili 3. Ta LED ce zasvetlet crveno. Posto ste odabrali program pritisnitetaster START zasvetlece LED IMPULSI zeleno.
  Ovim je proces generisanja programiranih frekvencija otpoceo. Elektrode oko vasih zglobovaruku prenose u vase telo kvadratne impulse ovih frekvencija respektivno i automatski.
  Proces tretmana je zavrsen onda kada led IMPULS KRAJ zasvetli crveno.
  Zatim: Glavni prekidac prebacite u desni polozaj polozaj 0 – iskljucen , time ste iskljucili aparat ibaterija se vise ne prazni.
  Oslobodite ruke od elektroda, izvucite banana prikljcak iz buksne i spakujte ih.
  Ako se upali LED PRAZNA BATERIJA – signalizira da je baterija sa nedovoljnim naponom– prazna i da treba da se dopuni.
  Priprema aparata za sledeci tretman dopunom baterije
  Prikljucite ispravljac na aparat da se baterija dopunjava tako da bananu ispravljaca ukljucite ubuksnu 6 – 12 U= koja se nalazi na desni bok kucista. Potom ukljucite ispravljac na mrezninapon AC 220 V. Baterija ce se kontrolisano, automatski, dopunjavati do dozvoljene granicepunjenja. Tako ce te aparat pripremiti za narednu upotrebu.
  Dr Clark i drugi naucnici – lekari preporučuje sledeći plan tretmana:
  1.sedmica: tri tretmana dnevno. Ujutru PR 1 oko podneva PR 2 i navece PR 3.
  2.sedmica: Dva tretmana dnevno. Poceti sa izjutra PAR1, navece PR 2 . Drugi dan dan PR 3 anavece PR1 . Treci dan izjutra PR1 a na vece PR2 ovo slediti respektivvno.
  3.sedmica: tri puta sedmično ( Start 1, 2 i 3.).
  4.sedmica: Jednom sedmično ( Start 1, 2, 3 )
  Posle postizanja željenog rezultata može se preći na preventivni tretman jednom do dvaputa sedmicno, opet po redosledu Start 1, 2, i 3
  U vreme tretmana potrebno je:
  – Popiti oko 10 čaša nehlorisane vode svakodnevno.
  – Da bi se imuni sistem podigao na nivo efikasnosti preporucujemo i VITAMIN B17 koji se uprirodnom stanju nalazi u jezgrima kostica sljive, kajsije i drugo i
  – uptrebu Zeolita iz apoteke a prema propisanom uputstvu za Zeolit.Zeolit je mineral sasvojstvom sjedinjavanja sa teskim metalima koji su ozbiljna pretnja organizmu. To jedinjenjepostaje netoksicno i organizam ga ka takvo izbacuje.
  Karakteristike aparata PARS N 1,2,3 i 4
  – Kvalitena i pouzdana izrada
  – Jednostavno rukovanje rad sa dve vrste elektroda
  – Potpuno programiran ciklus rada
  – Zaštita od kratkog spoja spajanjem elktroda
  – Aparat ne radi ( nemoguc tretman koristnika ) ako je ukljcen ispravljac za dopunu baterije
  – Detekcija prekida strujnog kola i ispraznjenosti baterije
  – Garancija 5 godina i obezbeđen servis metodom zamene
  Upozorenje:
  Ne koristite PARS N 1,2,3 I 4 ako ste trudni ili imate pejsmejker! Teokolnosti još nisu ispitane.
  Autor projekta PARS N
  Dr Slavko Radosavljevic, dipl. ing.
  Tel. U Spaniji 34 952862991
  U Beogradu: 064/4928081
  SKYPE: slavko.radosavljevic

 • Miki

  Srbi kažu – ovce su za šišanje, međutim, to ne može da opravda one koji zloupotrebljavaju bolesne radi sopstvene koristi.
  “Pars N 1, 2, 3 i 4” itd dr Slavka Radosavljevića, dipl.ing. su kopije Zappera dr Hulde Clark. Inženjeru, NE LAŽITEA da “te okolnosti još nisu ispitane” jer na Zapperima je Hulda Clark pisala da NISU ZA UPOTREBU NA LJUDIMA VEĆ SAMO ZA ISTRAŽIVANJE, a u uputstvu stoji da SE NE SMEJU KORISTITI KOD ONIH KOJI IMAJU PEJSMEJKERE i KOD TRUDNICA.
  A o dotičnoj možete pročitati i npr. ovde: http://www.quackwatch.com/01QuackeryRelatedTopics/Cancer/clark.html
  Nadam se da će dr Slavko Radosavljević, pošto već ide njenim stopama, brzo i završiti kao ona.

  Sve najbolje bolesnima, i ne dajte da vas iskorišćavaju ljudi bez savesti i morala, pa bili to lekari tražeći vam mito ili “doktori” koji vam nude čudesna rešenja.

 • Tanja

  Molim vas da mi kazete podatke te doktorke kako bismo je posetili.

 • Snežana

  Da li mogu dobiti adresu Dr Slavka Radosavljevića?

 • Bio Elektronika

  Bio Zapper – Dr. Hulda Clark Zapper

  Bio Zapper napravljen je na osnovu Dr. Hulda Clark Zapper

  Narudzbom Bio Zappera dobivate slijedece:

  1. Bio Zapper

  2. Elektrode s kablovima

  3. Punjac (Nema potrebe za kupovinom baterija)

  Mogucnosti Bio Zappera:

  1. Podesavanje frekvencije od 1Hz do 100kHz (Rezolucija 1Hz)

  2. Podesavanje vremena zapiranja od 1 do 240 minuta (Rezolucija 1min)

  3. Memorira zadnju koristenu postavku (Nema potrebe da svaki put podesavate frekvenciju i vrijeme)

  4. Mogucnost memoriranja 7 programa, a svaki program moze imati do 5 razlicitih frekvencija i vremena zapiranja

  5. Generira pravokutni signal amplitude 12,5V s pozitivnim offsetom od 0.25V

  6. Stabilnost frekvencije +/- 0,001% (Frekvenciju generira mikroprocesor koji radi s kristalnim oscilatorom od 10Mhz)

  7. Zastita od kratkog spoja elektroda

  Kontakt: 091/254-08-68

  http://www.njuskalo.hr/medicinska-oprema/bio-zapper-dr-hulda-clark-zapper-oglas-9225270

  https://www.facebook.com/groups/bioelectronics/
  http://www.biovortex.com